PEP apsolutni pobednik Menadžerijade

menadžerijada VSPEP putovanja student

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) apsolutni je pobednik međunarodnog takmičenja "Menadžerijada 2014" koje je od 10. do 14. maja održana u Uranopolisu u Grčkoj. Menadžerijada je tradicionalno takmičenje fakulteta iz oblasti menadžmenta i ekonomije koje je ove godine okupilo oko 1000 studenata iz 20 fakulteta iz regiona. PEP je odbranio titulu pobednika Menadžerijade iz 2013. godine.

Studenti VŠ PEP osvojili su prvo mesto i u kategoriji znanje i u kategoriji sport. Studenti PEP-a pobedili su u kvizu znanja. Naši studenti odgovorili su netačno samo na jedno pitanje, a u istoriji Menadžerijade se nije dogodilo da pobeda u kvizu znanja bude ostvarena sa toliko tačnih odgovora. PEP je osvojio prvo mesto i na debatnom turniru, a u takmičenjima "Studija slučaja" i "Elevator pitch" osvojili su treće mesto.

U sportskom delu Menadžerijade, studenti VŠ PEP su osvojili zlato u košarci, fudbalu, tenisu, šahu, odbojci na pesku i stonom tenisu (u muškoj i u ženskoj konkurenciji). Zlato je osvojeno i u rukometu, stonom tenisu miks, dok je u tenisu miks osvojeno treće mesto.  

Uspeh studenata VŠ PEP u konkurenciji 20 fakulteta i visokih škola, od kojih više državnih, dokaz je kvaliteta studija i nastavnog procesa na VŠ PEP. Tradicionalno, Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) sve studente koji su osvojili medalje na Menadžerijadi nagradila je stipendijom za narednu godinu studija.

Pogledajte foto-galeriju

Studentski servis VŠ PEP