Škola gde je vaša budućnost na prvom mestu

 

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (VŠPEP) nastala je iz potrebe tržišta za kvalitetnim, visokoobrazovanim, praktičnim znanjima potkovanim i sposobnim stručnjacima iz oblasti poslovne ekonomije, preduzetništva, finansija, bankarstva i osiguranja. Predstavlja školu koja svoje studente osposobljava za samostalno vođenje posla, rešavanje problema i uspešno poslovanje. Akcenat je na sinergiji tradicionalnog učenja, inovacija savremenog doba, kvaliteta nastavnog programa i brzine usvajanja novih veština i sposobnosti u oblasti delanja. Nastavni programi prate svetske tokove i trendove kako bi studenti već i tokom studija postigli konkurentnost na domaćem i inostranom tržištu rada. Podrška realizaciji ovakvog pristupa obrazovanju je iskusno i visokoobrazovano nastavno osoblje, male mentorske grupe, dinamika učenja koja prati i poštuje individualnost i interesovanja svakog studenta radi što boljeg i efikasnijeg usvajanja neophodnih znanja, kao i organizovane prakse u vodećim bankarskim i privrednim organizacijama i institucijama u zemlji i šire.

 

U službi vaših interesa - naša misija i vizija

 

Učenje je celoživotni proces. Zato je naša želja da vam omogućimo čvrst i siguran temelj na kom ćete graditi svoju uspešnu budućnost. Stvarajući i šireći svoja znanja u oblasti za koju se školujete nećete svoj život prepustiti slučaju već ćete ga zgrabiti sigurnim stiskom i usmeriti ka vrhu. Naša misija je da vam u tome pomognemo. Putem kvalitetno osmišljenog i realizovanog nastavnog programa prenećemo vam najvažnije veštine i znanja koja će od vas stvoriti lidere današnjice i osigurati vam uzlaznu putanju uspeha.Nakon manje od decenije od nastanka uspeli smo da postanemo i ostanemo visoko cenjena, tražena i rado birana obrazovna institucija sa konstantnom tendencijom napretka i razvoja. Trudimo se da idemo u korak sa vremenom, tehnološkim dostignućima i sveobuhvatnim promenama u struci kako bismo vam pružili obrazovanje kakvo zaslužujete.

 

Šta vas očekuje u Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo?

 

Naši nastavni programi osmišljeni su u skladu sa principima i standardnima Bolonjske deklaracije sa akcentom na visoki kvalitet nastave i usaglašenost sa sličnim studijskim programima fakulteta i univerziteta u Evropskoj uniji. Plan i program se oslanja na najnovija naučna i stručna saznanja iz svih oblasti poslovne ekonomije, preduzetništva, finansija, bankarstva i osiguranja i realizuje povezivanjem teorije i prakse kroz raznovrsne analize slučaja. Sastoji se od obaveznih i izbornih predmeta, kako bi se prilagodio preferencama svakog studenta. Poštuju se želje i potrebe studenata koji zajedno sa predavačima učestvuju u kreiranju i realizaciji celokupnog nastavnog procesa.Imamo dugogodišnju saradnju sa vodećim fakultetima i univerzitetima širom sveta što našim studentima pruža mogućnost razmene ideja, mišljenja i dobijanje novih saznanja od stranih predavača koji su naši dragi i česti gosti. Uz to, pored formalnog obrazovanja organizujemo i neformalne obuke i treninge za dodatno usavršavanje naših studenata. Uz saradnju sa Akademijom za poslovnu edukaciju i socijalne veštine iz Beča, našim studentima omogućavamo da polažu za sertifikate 1st Business Certificate® i 1st Social Competence Certificate® nakon čega dobijaju i diplomu Akademije za poslovnu edukaciju i poslovne veštine 1BC, sertifikovane od EU, iz različitih oblasti (komunikacija, marketing, menadžment ljudskih resursa, poslovno pravo, računovodstvo) ili 1SC za trening Uspešno pregovaranje.

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo školuje studente po studijskim programima, i to za:

nakon čega se stiče ukupno 300ESPB bodova.

 

Akreditacija

 

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo dozvolu za rad dobila je 2008. godine izdatu od strane Ministarstva nadležnog za visoko obrazovanje. Svi studijski programi Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo u Beogradu i visokoškolskih jedinica van sedišta, u Jagodini, Čačku i Lozniciakreditovani su od strane Komisije za akreditaciju Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

 

Chowchilla Madera

Nam nec tellus a odio tincidunt This lorem is Photoshop's version  of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean nisi sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum gravida.

Kattie Luis

Nam nec tellus a odio tincidunt This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem gravida tincidunt quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum

M S Nawaz

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.