Prof. dr Jovan Živadinović (direktor) i prof. dr. Dušan Cogoljević (osnivač)
Prof. dr Jovan Živadinović (direktor) i prof. dr. Dušan Cogoljević (osnivač)

Pratite događanja na našim stranicama i informišite se detaljnije o studijskim programima, uslovima upisa, upisnim rokovima, o mogućnostima i pogodnostima  studiranja na VŠ PEP. Bićemo Vam zahvalni ako nam pišete, postavite pitanja ili iznesete Vaše primedbe i sugestije, bilo da ste naš sadašnji ili budući student. Isto tako, od velikog značaja biće mišljenja i reakcije onih koji su diplomirali na našoj Visokoj školi ili su potencijalni poslodavci u kontekstu našeg programa i obrazovnog  sadržaja koji nudimo.

Promene u području ekonomije i poslovanja su brojne i odvijaju se sve brže. Reč je o stvaranju globalnog tržišta, povećanju konkurencije, uvođenju informaciono-komunikacionih tehnologija u sve sfere poslovanja, turbulentnosti poslovnog okruženja, povećanju transparentnosti brojnih tržišta i sofisticiranosti kupaca, potrebi za pružanjem kvalitetnijih proizvoda i usluga po nižoj ceni, dramatično skraćenom vremenskom prostoru za uticaje i reagovanja organizacija na tržišta, itd. Konkurentsku prednost stiču preduzeća i preduzetnici koji raspolažu odgovarajućim znanjima koja im omogućavaju da prepoznaju promene i da im se prilagode. Zato je važno da pažljivo odaberete visokoškolsku ustanovu na kojoj ćete se obrazovati tako da tokom studija steknete aktuelna znanja i veštine.

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo u Beogradu (VŠ PEP) osposobljava studente za samostalno vođenje poslova, rešavanje problema i uspešno poslovanje u oblastima poslovne ekonomije, preduzetništva, finansija, bankarstva, osiguranja i prava. Pozivamo Vas da se upišete na akreditovane studijske programe osnovnih i master - akademskih studija VŠ PEP koji Vam pružaju visoki kvalitet. U tome će Vam pomoći kompetentni nastavnici i saradnici, uz pomoć raspoloživih resursa VŠ PEP, kao što su amfiteatar, učionice, biblioteka i računarski centar savremeno tehnički opremljen.

Ako ste zaposleni, upišite se na VŠ PEP jer možete studirati po uslovima koji su prilagođeni Vašim obavezama na poslu kroz nastavne aktivnosti u popodnevnim satima, uz  još niz praktičnih pogodnosti. U smislu toga, udžbenici i  dodatni kursevi (informatički i drugi) su uračunati u cenu školarine, a najuspešnije studente VŠ PEP nagrađuje stipendijama. Ukoliko u bliskoj budućnosti sebe vidite kao uspešnog poslovnog čoveka, sposobnog da uoči promene i da gradi uspešnu karijeru, upišite se na VŠ PEP već u ovom upisnom roku.


prof. dr Jovan Živadinović