PEP drugu godinu za redom pobednik Euroijade

Studenti Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo pobednici su prestižnog međunarodnog takmičenja „Euroijada“ koje je ove godine održano u Solunu.  

Solun je od 7. do 10. novembra ugostio 33 fakulteta iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Grčke, Poljske, Rusije, Bugarske, Slovenije, Libana i Alžira. Studenti VŠ PEP ostvarili su nabolji rezultate u sportu i znanju, i tako postali ukupni pobednici ovogodišnje „Euroijade“.

VŠ PEP je bio najbolji u kvizu znanja, a naši studenti trijumfovali su i u debatnom takmičenju. Studenti VŠ PEP osvojili su prva mesta u šahu za muškarce i žene, stonom tenisu za žene i ženskoj odbojci. Drugo mesto je osvojeno u stonom tenisu za muškarce, odbojci i fudbalu za muškarce.

Uspeh naših studenata je u toliko veći jer je na „Euroijadi“ osim VŠ PEP-a učestvovalo još 15 državnih fakulteta iz Srbije. Ovo je drugo veliko takmičenje ove godine na kojem su naši studenti ostvarili najveći uspeh.

Studenti VŠ pobednici su i međunarodnog takmičenja „Menadžerijada 2014“ koje je u maju održano u Solunu. Studenti VŠ PEP osvojili su prvo mesto i na prošlogodišnjoj „Euroijadi“ koja je održana u Berašovu u Rumuniji.

PEP će i sledeće godine braniti prvo mesto na „Euroijadi“ koja će se održati u Krakovu.

Pogledajte kako je bilo u Solunu: FOTOGALERIJA